Fosta iubită a lui Marius Elisei: „Eu munceam pentru casă, el pentru bani și țigări. Nu erau bani, de aia nu ne-am căsătorit”

January 16, 2024
3 mins read

Înainte s-o cunoască pe Oana Roman, Marius Elisei a format un cuplu cu Florentina Gheorghe, iar relația lor a durat aproximativ 4 ani. Tânăra spune că fostul ei iubit a cerut separarea, la un moment dat, însă tot el ar fi fost cel care a inițiat împăcarea, la aproximativ un an distanță.

Ne-am cunoscut pe un site de socializare, am vorbit o perioadă pentru a ne cunoaște, să vedem dacă avem ceva în comun. După ceva timp, ne-am schimbat numerele de telefon și am decis să ne întâlnim. Mie mi-a plăcut mult de el, a fost primul bărbat din viața mea. Eu aveam 19, el 21. Ne-am întâlnit într-o zonă din București, el a venit cu un trandafir. Eu eram întoarsă cu spatele, el m-a luat și m-a sărutat. Am rămas surprinsă, nu mi se întâmplase așa ceva până atunci. Eram emoționată, a fost dragoste la prima vedere.

Marius Elisei

El era puțin ciudățel la început, nu voia să fie sunat, a spus că nu îi place să fie foarte agasat. Am încercat să înțeleg. Cred că a fost cea mai lungă relație pentru amândoi. Plângeam foarte des pentru că eu eram foarte emotivă. Mă deranja că nu voia să ne scriem. Nu ne-am mutat împreună, ne mai vizitam însă.

El a vrut să ne despărțim. După un an de zile, timp în care nu am vorbit, el m-a contactat, ne-am împăcat. Apoi ne-am mutat împreună, după opt luni. În cerusem să ne sunăm mai des‘, a declarat Florentina Gheorghe, pentru Xtra Night Show, potrivit VIVA

De ce nu s-au căsătorit Marius Elisei și Florentina Gheorghe, fosta lui iubită

Fosta iubită a lui Marius Elisei mai spune că nunta era bătută în cuie, însă evenimentul nu s-a mai organizat din lipsă de bani.

Nu erau bani, de aia nu ne-am căsătorit. Noi stabilisem și nunta, pe 24 septembrie 2012, de ziua lui. Am stabilit cu părinții mei și ai lui. Nu mi-a dat inel, dar am stabilit fără inel, căci nu erau bani’, a mai mărturisit Florentina Gheorghe, pentru Xtra Night Show.

Florentina Gheorghe a dezvăluit și problemele din relația cu Marius Elisei. Tânăra susține că episoadele de gelozie și problemele legate de consumul de alcool existau și pe vremea când ei formau un cuplu.

„Da, erau foarte multe seri în care consuma alcool, în special bere. El a băut dintotdeauna. Eu din ce am citit, observ că el nu prea s-a schimbat. Gelos și cu mine a fost. Și nu am avut foarte multe certuri, săptămânală, din cauza banilor. Eu munceam pentru casă, el pentru bani și țigări.‘, a dezvăluit fosta iubită a lui Marius Elisei, conform Pro Tv.

Pai… într-o seară în care dispăruse câteva ore de acasă și cu toții ne întrebam unde ar putea fi, părinții lui crezând că a plecat cu mașina mea ca să mă ia de la job. Dar, surpriză! El cu siguranță era în oraș la întâlnire. A venit acasă destul de pierdut, spunându-mi că el vrea să fie singur, însă clar nu a putut să-mi spună motivul ferm, deși eu bănuiam că va fi cu Oana Roman.

Chiar eu îi făcusem legăturile! Ei s-au cunoscut la un cabinet de avocatură unde în acea vreme Marius lucra ca asistent…. A venit acasă și mi-a spus că poate ar fi o oportunitate bună să apeleze la ajutorul ei (al Oanei Roman, n.r.) și poate în acest mod va putea, probabil, sa aibă ceva șanse să intre în televiziune.

Atunci chiar eu i-am dat contactul ei (fiindu-mi clientă la un magazin renumit de mobilă) fără să-mi imaginez vreodată că-mi voi săpa chiar singură groapa.”, a mai povestit ea, potrivit Antena 1.

Reacția lui Marius Elisei, după ce Oana Roman l-a acuzat că are o problemă cu alcoolul

Marius Elisei a simțit nevoia să clarifice declarațiile Oanei Roman, în care aceasta susține că el ar fi băut peste măsură în timpul relației. Fostul partener al vedetei a declarat la emisiunea lui Capatos că obișnuia să bea între 8 și 10 sticle de bere într-o zi și niciodată nu consuma tărie.

Nu mă târam pe jos. Beam cam 8 sau 10 beri la jumătate în decursul unei zile. Mă apucam de curte dimineața la 10:00- 12:00 și îți dai seama, pe muncă, pe căldură, luai o pauză, două beri, până seara se strângeau. Tărie nu beau, doar bere și vin.(…) Când era vorba de plecat, eram conștient că trebuie să conduc și nu consumam.

Să nu se înțeleagă că eram zilnic cu aceeași cantitate. Nu eram așa. Când beau, când vezi că beau, nu îl ațâța că faci mai rău.(…) Am realizat că beau, ce fac la băutură? Mă culc, nu fac nimic.„,a declarat Marius Elisei la Xtra Night Show, scrie VIVA.

Facebook

Cele mai citite

Latest from Blog