Fiica Andrei, apărată și de Mara Bănică. „Generația de tiktokeri de azi dă de pământ cu Eva Maruță pentru că e fiica lui Cătălin și a Andrei”

January 14, 2024
6 mins read

Fiica Andrei, Eva, este apărată și de Mara Bănică și Dana Rogoz. Vizibil deranjată de atitudinea oamenilor care au făcut-o praf pe micuța actriță, Mara Bănică a mărturisit că uneori îi este rușine că este româncă.

”Shirley Temple. Jacob Trembley.Brooklyn Prince. Macaulay Culkin.Alan Kim. Sunny Pawar.Tom Holland.Anna Paquin. Sunt doar câteva din numele unor actori copii de la Hollywood care au scris istorie în industrie prin niște roluri memorabile. Publicul i-a adulat, i-a iubit, America a fost mândră de ei. Generația mea i-a iubit pe Pistruiatul, pe copiii din Cireșarii, pe Maria, pe Mirabela.

dede

Generația de tiktokeri de azi dă de pământ cu Eva Maruță pentru că e fiica lui Cătălin și a Andrei. Nu mai contează cât talent zace în puiul ăsta de om. Uneori mi-e rușine că-s româncă, am devenit un popor în care dacă nu moare capra vecinului de icter negru, facem noi să o omorâm cumva”, a scris Mara Bănică pe Facebook, potrivit cancan.ro.

Dana Rogoz, despre experiența fiicei lui Andra

Am urcat pe scenă de la vârstă de 3 ani. Am devenit Abramburica la vârstă de 9 ani, adică exact vârstă pe care o are acum unul dintre copiii mei.

De foarte multe ori în copilăria mea am fost întrebata “ce sunt părinții?”, de către alți adulți, probabil părinți la rândul lor, care porneau de la premiza că sigur vreunul dintre părinții mei e cel puțin actor, regizor sau mare producător de televiziune. Ei bine, dezamăgirea se așternea imediat pe față lor când le răspundeam că “nu, părinții mei sunt ingineri chimiști.” Ba unii chiar insistau cu “nu se poate, atunci altcineva în familie…?”, “Nu, absolut nimeni din familia mea nu a mai avut vreodată legătură cu domeniul artistic…”.
Dar în același timp, de-a lungul celor 35 de ani de când sunt în fața publicului, am lucrat cu actori extraordinari, ai căror părinți erau artiști extraordinari. Sunt convinsă că și ei au avut de suferit pe subiectul ăsta și au învățat, de nevoie, să treacă peste bârfele din culise. Concluzia e că unii oameni triști, nemulțumiți de vieților lor, te vor judeca oricum, indiferent de cât de performant ajungi să fii într-un domeniu și indiferent de istoricul pe care îl ai.

E prima oară când mă gândesc mai serios ce aș face dacă vreunul dintre copiii mei ar vrea să aleagă drumul pe care am mers eu. Ce ar trebui să fac dacă aș vedea că unul dintre copiii mei are o înclinație către domeniul ăsta? E normal că tocmai eu să le ofer mai puține șanse copiilor mei, decât mi-au oferit mie părinții, care nici măcar nu aveau legătură cu lumea asta? Tocmai eu care știu acum cât de important a fost să am susținerea părinților pe acest drum, încă de când eram foarte mică? E firesc să fiu mentor pentru alți adolescenți care visează să devină actori, să lucrez cu atât de mulți alți copii, ajutându-i de fiecare dată cu sfaturi, în baza experienței personale, dar cu ai mei nu? Ar trebui să îi opresc, să îi întorc din drum, să îi sperii vorbindu-le despre cât de rea poate fi lumea și cât de nedrept ar putea fi judecăți? Să nu îi las să încerce profesia pe care eu o iubesc și despre care le vorbesc cu pasiune mereu, doar din dorința de a-i proteja?

Adevărul e că ei vor crește cu eticheta “băiatu’ lui..” și “față lui…” indiferent de domeniul în care vor profesa. Că alegi să îi arăți sau nu în spațiul public, că îi ții cu spatele în social media sau când faci postări comerciale, ei tot vor fi- mai ales pentru cei cu care vor intră inevitabil într-o competiție în viață lor- “copiii lui..”.

E o eticheta cu care s-au născut, într-o țară care are plăcerea și priceperea fantastică de a eticheta, de a judeca, de a trage concluzii, de a analiza fără niciun fond la bază. Vă spune cineva care trăiește și acum cu toate etichetele posibile și imposibile: eticheta de “sigur fiica cuiva din industrie”, eticheta de “soție de regizor”- chiar dacă aveam deja 15 ani de muncă în față publicului, înainte să îl cunosc, eticheta de “femeie întreținută”- chiar dacă mi-am câștigat independența financiară de mică, având salariu de la vârstă de 8 ani, eticheta “

actrița de seriale TV”- pusă de oameni care nu au avut niciodată curiozitatea să mă vadă la teatru sau în alt gen de producții sau eticheta “vedetă cu viață glamour, care habar n-are de greutăți”- chiar dacă am avut o viață atât de complicată, încât prietenii se întreabă cum de mai sunt totuși sănătoasă la cap. De absolut toate aceste etichete mă lovesc aproape zilnic, chiar și după 35 de ani de carieră. Poate tocmai de aceea mă bucur atât de mult de un casting luat pentru o producție internațională, de o selecție sau un premiu la un festival internațional. Pentru că de fiecare dată acolo am șansă să fiu privită de la zero, fără așteptări, fără etichete.

P.S. E 3:27 dimineața și mă gândesc cum copiilor mei poate le-ar fi mai bine afară, pe viitor, unde ar avea luxul de a fi priviți fără prejudecăți”, a scris Dana Rogoz, pe contul personal de Facebook, conform wowbiz.ro.

Eva Măruță și-a lăsat părinții fără replică: „La 14 ani mă mut de acasă”

Eva Măruță are doar 8 ani și este una dintre cele mai charismatice fetițe. Într-o zi obișnuită, ea și-a lăsat părinții fără replică, după ce i-a anunțat că vrea să se mute singură atunci când va împlini vârsta de 14 ani. Vestea l-a luat prin surprindere pe Cătălin Măruță, care a spus că acest lucru cu siguranță nu se va întâmpla. O altă lovitură a fost în momentul în care David, fiul cel mare al Andrei și al lui Cătălin Măruță, a spus foarte serios și hotărât că la 16 ani va pleca din casa părinților, scrie libertatea.ro.

Cătălin Măruță: Câți ani vrei să ai?

Eva Măruță: 14. 

Cătălin Măruță: Vrei să ai 14 ani? Păi și ce faci dacă ai 14 ani? 

Eva Măruță: Mă plimb pe afară singură, mă mut de acasă. 

Cătălin Măruță: Nu accept asta. Cum să te muți la 14 ani de acasă?

Eva Măruță: Bine, mă mut la 18. Să știi că David a spus că se mută la 16.

Cătălin Măruță: Cum să te muți?! Niciodată! David, te muți la 16 ani de acasă?

David Măruță: Da!

Dialogul dintre cei doi a fost foarte amuzant și a stârnit o mulțime de reacții în mediul online. La doar 8 ani, Eva Măruță est o fetiță extrem de talentată și are parte de tot sprijinul familiei sale.

Recent, Cătălin Măruță l-a dat de gol pe fiul său că iese la o întâlnire cu o adolescentă. Cei doi au mers împreună să vadă filmul „Tati part-time”, unde apare și el, iar sora lui mai mică are rol principal.

Facebook

Cele mai citite

Latest from Blog